جزییات جدید حذف کنکور از زبان رئیس سازمان سنجش هشدار زرد هواشناسی برای شمال کشور؛ رگبار و رعدوبرق در ارتفاعات نحوه برگزاری کلاس‌های دانشگاه در سال جدید ۱۴۰۵-۱۴۰۶ اعلام شد پیش‌بینی هوای تهران امروز و فردا ۲۲ و ۲۳ شهریور / رگبار باران و سرما در راه است؟ کارت ملی جدید ۱۴۰۶؛ زمان صدور، هزینه تعویض و جزئیات کارت ملی نسل جدید ترافیک سنگین در محورهای چالوس و آزادراه تهران-شمال اژه‌ای: طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه قزوین–کرج کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد

آخرین اخبار از زمان اعطای وام مرابحه به فرهنگیان + جزئیات

آخرین اخبار از زمان اعطای وام مرابحه به فرهنگیان + جزئیات معاون برنامه ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش از فراهم شدن امکان دریافت وام مرابحه تا سقف ۴۰ میلیون تومان به فرهنگیان خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۹ - ۱۷ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 07
کد خبر: ۵۳۸۴۵
به گزارش راهبرد معاصر؛ علی الهیار ترکمن، با اشاره به تسهیلات درنظر گرفته شده برای پرسنل وزارت آموزش و پرورش اظهار کرد: یکی از اقدامات و برنامه‌های معیشتی استفاده از تسهیلات مختلف بر اساس ظرفیت‌های موجود است که فرهنگیان بتوانند بر حسب نیاز‌هایی که دارند این تسهیلات را دریافت و مصرف کنند.
 
 
وی افزود: ارائه تسهیلات را در چند حوزه دنبال می‌کنیم؛ نخست تسهیلات حوزه ساخت و تامین مسکن است و فرهنگیان برای خانه دار شدن از آن استفاده کنند. عمده قرارداد‌هایی که سالانه با بانک ملی داریم روی این مورد متمرکز شده است.
 
 
معاون برنامه ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه با سایر بانک‌ها مانند رسالت، مهر ایران و سایر بانک‌ها که اعلام آمادگی می‌کنند و می‌توانند ظرفیت‌هایی را به جامعه فر هنگیان ارائه کنند که گرفتن وام را منطقی کند نیز وارد مذاکره شده و برنامه ریزی‌هایی را در این زمینه انجام می‌دهیم گفت: اخیرا قراردادی با بانک قرض الحسنه مهر ایران منعقد کردیم.
 
 
الهیار ادامه داد: بر اساس این قرارداد برای فرهنگیان تا ۲۰ میلیون تومن و بری زوجین تا ۴۰ میلیون تومان وام مرابحه با سود ۱۲ درصد پیش بینی شده است. نیاز‌های ضروری و سوابق قبلی وامی که دریافت کرده اند جزو شرایط اولویت دار است.
 
 
وی اضافه کرد: دستورالعمل مربوط ظرف یکی دو روز آتی به استان‌ها ابلاغ می‌شود و بانک کارش را آغاز می‌کند./ ایسنا
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار